Statsforvalteren i Oslo og Viken

Fylkesmannen i Oslo og Viken

RSS Nyheter fra Statsforvalteren i Oslo og Viken

 • H.M. Kong Harald skal på kommunebesøk til Flå 21. september 2023
  Etter 5. oktober 2023 har Kongen besøkt alle kommunene i Viken. 
 • Bruk av jakthund i områder med ulv 15. september 2023
  Jakt med hund i områder med ulv kan by på utfordringer. Her gir vi deg noen tips til hvordan du som jeger kan redusere risikoen for at hunden din blir skadet eller drept av ulv i forbindelse med jakt.
 • Søk tilskudd til svømmeopplæring for barn i barnehage 12. september 2023
  Bydeler, kommuner, barnehager, frivillige lag og organisasjoner kan nå søke midler for å tilby vanntilvenning og svømmeopplæring til barn i alderen fire til seks år.  Søknadsfrist er 15. november.
 • Foreslå en skole til Benjaminprisen 2023 11. september 2023
  Benjaminprisen deles ut hvert år til en skole som arbeider aktivt mot rasisme og diskriminering. Forslagsfrist: 1. oktober 2023.
 • Mange bønder vil søke om tilskudd etter produksjonssvikt 8. september 2023
  Prognosen fra Statsforvalteren i Oslo og Viken viser at det kan bli nærmere 3900 søknader fra bønder i våre fylker, og at tilskuddsbeløpet kan komme opp i nær 250 millioner for Oslo og Viken.
 • Vann på ville veier - hva nå? 8. september 2023
  Vi inviterte Landbruksdirektoratet med på befaring i kommunene Ål og Nesbyen 1. september. Målet var å få et inntrykk av skadene etter vannmassenes ødeleggelser og diskutere mulige løsninger fremover.  
 • Informasjon om håndtering av avfall etter ekstremvær 31. august 2023
  Ekstremværet «Hans» traff Sør-Norge 7.–9. august, der store og intense nedbørsmengder førte til flom, jordskred og oversvømmelser. Særlig Innlandet og Viken ble hardt rammet. I tillegg har uværet sist helg ført til oversvømmelser blant annet i Oslo og Trøndelag. Her vil du finne mer informasjon om hvordan avfallet etter ekstremvær skal håndteres.
 • Befaring i Ål og Nesbyen etter flomødeleggelsene 31. august 2023
  Statsforvalteren i Oslo og Viken har invitert Landbruksdirektoratet til befaring fredag 1. september for å få et inntrykk av skadene som oppstod etter vannmassenes herjinger i kommunene Ål, Hol og Nesbyen.
 • Ny sak mot psykiater er ferdigbehandlet hos oss 31. august 2023
  Saken gjelder psykiateren vi tidligere har opplyst om at vi har tilsynsmessig oppfølging med. I juni oversendte vi fem saker til Statens helsetilsyn for vurdering av administrativ reaksjon mot vedkommende.  
 • Hans Majestet Kongen til Norges største barneskole og Fjellhamar arena i Lørenskog kommune 31. august 2023
  21. september kl. 16:00 skal Kongen være til stede ved den offisielle åpningen av Fjellhamar skole og Fjellhamar arena.

Fylkesmannen i Oslo og Viken

Hjemmeside

X

Glemt passord?

Bli medlem