AUST-OG VEST-AGDER – Fagsamling for faste verger

AUST-OG VEST-AGDER – Fagsamling for faste verger


Arrangementdetaljer


Fylkesmannen har gleden av å invitere til fagsamling for faste verger.
Statens sivilrettsforvaltning har gitt klare føringer på økt vektlegging av opplæring av og tilsyn med faste verger. Samtidig har det skjedd viktige endringer i lovforståelsen om vergens rolle i forhold til vergehaverens beslutningskompetanse m.m. Det antas at det på et seinere tidspunkt vil bli stilt krav om deltakelse på organisert opplæring for å kunne gis oppdrag som fast verge. Vi tror dette blir en svært nyttig og interessant dag, og håper å se deg på samlingen!

 

15. november 2018

Fylkesmannen har gleden av å invitere til fagsamling for faste verger.

Tid: Torsdag 15. november 2018 kl. 09:00 – 15:00

Sted: Hotell Norge, Dronningensgate 5, Kristiansand

Parkering: Hotellet har god parkeringsavtale med Parko (Vestre Strandgate 13), dagparkering mellom kl. 07:30 og 18:00, kr 55 pr. bil. Gjestene kjører direkte inn i parkeringshuset Parko, trekker billett på vanlig måte. Billetten leveres i hotellets resepsjon hvor ny utkjøringsbillett kjøpes og utleveres.

Påmeldingsfrist: 15. oktober 2018

Påmelding: Elektronisk påmelding via Fylkesmannens nettside, link: http://www.fylkesmannen.no/nb/Aust–og-Vest-Agder/Kurs-og-konferanser1/fagsamling-for-faste-verger/

Statens sivilrettsforvaltning har gitt klare føringer på økt vektlegging av opplæring av og tilsyn med faste verger. Samtidig har det skjedd viktige endringer i lovforståelsen om vergens rolle i forhold til vergehaverens beslutningskompetanse m.m. Det antas at det på et seinere tidspunkt vil bli stilt krav om deltakelse på organisert opplæring for å kunne gis oppdrag som fast verge. Vi tror dette blir en svært nyttig og interessant dag, og håper å se deg på samlingen!

Kurset blir ledet av Carl Christian Ribe og Einar Carlsen fra FasteVerger.no AS. Ribe og Carlsen er meget erfarne faste verger fra Oslo og Akershus. De har opparbeidet seg betydelig kompetanse i rollen som fast verge, og formidler sin kunnskap med en praktisk og pedagogisk vinkling.

Programmet vil være praktisk orientert, og gi nyttig informasjon og gode råd for organiseringen og gjennomføringen av arbeidet som fast verge, herunder:

Rolleforståelse – prioriteringer og medbestemmelse for ulike grupper vergehavere

Statistikk i vergemål – måling av effektivitet

Timegodtgjøring versus fast takst – vurderinger og praksis

Porteføljestyring – faser i vergemålet

Vergeregnskap og fullstendighetserklæringer 2019 – digital levering

Det blir satt av tid til spørsmål, kommentarer og utveksling av erfaringer.

Det er ingen deltakeravgift eller egenbetaling for servering i forbindelse med samlingen. Dessverre dekkes ikke reiseutgifter til og fra samlingen

 

Last ned programmet

 

X

Glemt passord?

Bli medlem

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord