Personvernerklæring

1. Generelt

Dette er personvernerklæringen til FasteVerger AS, et norsk selskap med adresse Grini Næringspark 4B 1361 ØSTERÅS. Når du besøker våre nettsider kan vi behandle personopplysninger om deg slik det er beskrevet i det følgende. I slike situasjoner opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan henvende deg til oss med alle spørsmål relatert til vår behandling av dine personopplysninger.

Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for FasteVerger. Vi innhenter og bruker bare dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett. Når vi her bruker uttrykk som «personopplysninger», «behandling», «behandlingsansvarlig» og «databehandling», har disse samme meningsinnhold som fremsatt i personopplysningsloven.

2. Hvilke opplysninger for hvilket formål og på hvilket grunnlag?

Opplysninger som knytter seg til ditt medlemskap: Når du er medlem på vår nettside www.fasteverger.no, behandler vi de personopplysningene du oppgir slik som navn og kontaktinformasjon (inkludert adresse, e-post og telefonnummer) og betalingsinformasjon. Denne informasjonen innhentes og behandles for at vi skal kunne yte varer og tjenester til deg,  administrere din konto på våre nettsider (hvis du har opprettet en konto).

Det kan også hende vi behandler personopplysninger for å sende varsler når det er en nyhet, for å sette i stand en forsikringstjeneste dersom du har etterspurt det, for å behandle tilbakemeldinger du har gitt angående kundeservicekontakt du har hatt med oss, for å gi deg beskjed dersom du har vunnet en konkurranse du har meldt deg på, eller for å kontakte deg dersom det er problemer. Vi kan også analysere bruksmønsterert gjort av ulike kundegrupper. Dette gjør vi for å forfølge vår berettigede interesse om å utvikle våre produkter og tjenester.  

Nettsidetrafikk og analyse – informasjonskapsler/cookies: FasteVerger AS henter, samler og analyserer brukerdata, trafikk og handlinger som foretas på FasteVerger ASs nettside. Dette inkluderer din IP-adresse, nettleser (Chrome, Internet Explorer etc.), operativsystem (Windows etc.), interaksjon med reklame (f.eks. klikk) samt hvilke sider du har sett på. Slik analyse foretas gjennom bruk av cookies, og vi kan bruke disse for å gi deg personlige produktanbefalinger og tjenester. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies som videre forklart i våre cookie policy. Dette involverer bruk av personopplysninger og har grunnlag i ditt samtykke som kan trekkes tilbake til enhver tid. Du kan lese mer om bruk av cookies, hvordan man kan trekke tilbake samtykke og endre instillingene i vår cookie policy.

Direkte markedsføring med grunnlag i ditt samtykke: Hvis du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-post adresse og telefonnummer slik at vi kan sende nyhetsbrev og markedsføringsmateriale som er spesifikt tilpasset deg. Vi kan da tilpasse våre tilbud til deg ut ifra opplysningene vi har. Vi kan også bruke informasjon fra andre kilder til demografiske opplysninger slik som kjønn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan trekke tilbake samtykke eller protestere på slik profilering til enhver tid ved å kontakte oss slik det fremkommer under. Du kan også stoppe abonnementet på nyhetsbrevet du mottar ved å følge linken i bunn av nyhetsbrevet

3. Hvem vi deler dine opplysninger med

Det kan hende vi deler dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere og andre konsernselskap, leverandører av IT tjenester, leverandører av kartlegging og markedsføringstjenester, tilbyder av produkter, tilbyder av revisjonstjenester, tilbyder av betalingstjenester.

I alle andre tilfeller deler vi ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt når vi er pliktig under loven, eller hvis vi har ditt uttrykkelige samtykke.

4. Plassering av dine opplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger på servere som er sikkert plassert innenfor EU/EØS-området. Fordi vi tar personvern alvorlig, overfører vi ikke dine personopplysninger utenfor EU/EØS, og alle våre databehandlere er underlagt streng taushetsplikt i relasjon til dine personopplysninger. I visse tilfeller kan det imidlertid være nødvendig å overføre dine personopplysninger utenfor EU/EØS. Dersom det er tilfellet vil vi sørge for at dataoverføringen er underlagt de påkrevde sikkerhetsgarantiene, for eksempel standard personvernklausuler godkjent av EU-kommisjonen eller beskyttelse av overføringen under EU-US Privacy Shield. Du kan få en kopi av slike garantier (dersom det er relevant) ved å kontakte oss slik det er beskrevet under.

5. Oppbevaring og sletting

FasteVerger AS sletter personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig å behandle dem for å oppfylle formålet med behandlingen og når sletting er lovlig og pålagt under gjeldende rett.  

Vi sletter for eksempel opplysninger som knytter seg til din profil på «Min Side» når din konto slettes, mens informasjon om kontaktpersonen for kontoen og faktureringsopplysninger lagres i fem år slik at vi kan håndtere fremtidige henvendelser og følge relevant regnskapslovgivning.

6. Dine rettigheter

Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger (slik det er redegjort for over), uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykket før samtykket ble trukket tilbake.

Du kan rette en innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger, og når EUs forordning 2016/679 (GDPR) trer i kraft kan du be om å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinleselig format slik at opplysningene lett kan overføres til deg eller en annen behandlingsansvarlig utnevnt av deg (dette er kjent som «dataportabilitet»).

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

7. Oppdateringer og endringer

Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert eller endret. Når vi publiserer endringer i denne personvernerklæringen vil vi inkludere datoen for siste oppdatering. Hvis det foretas endringer av avgjørende betydning for denne erklæringen eller for hvordan vi behandler dine personopplysninger vil vi varsle deg. Varslingen skjer enten ved at vi publiserer en tydelig beskjed om endringene før de implementeres eller ved at vi sender deg et varsel direkte.

8. Kontaktinformasjon

Ønsker du at få slettet, endret, overført, begrenset eller tilsendt de personlysninger vi har registrert på deg, eller hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personvern på våre nettsider kan du kontakte oss her: post@fasteverger.no

 

X

Glemt passord?

Bli medlem

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord