Åpen høring i Stortingets justiskomité

Justiskomiteen har besluttet å holde åpen høring i følgende sak: Statsbudsjettet 2020 (kapitler fordelt til justiskomiteen) Prop. 1 S (2019-2020)

Profesjonelle Vergers interesseorganisasjon (PVI) er den eneste vergeorganisasjonen som jobber aktivt med påvirkning mot relevante politiske miljøer i Norge i forhold til våre honorarer. Det er pt. dessverre ikke tilrettelagt i vergemålsforskriften at vergers honorarer skal økes. PVI  har hatt flere møter med Justisdepartementet og Statens Sivilrettsforvaltning. Vi i FasteVerger.no støtter PVI i deres arbeide på dette området.

Som innspill på PVI’s deltagelse på Justiskomiteens budsjetthøring 16.10 ønsker de at du svarer på spørreundersøkelsen under. Det er naturlig nok kort frist

Høringsprogram
Onsdag 16. oktober 2019
12.53 - 12.57 PROFESJONELLE VERGERS INTERESSEORGANISASJON (PVI)

  • Styreleder Hans Jørgen Hægh
  • Nestleder Anne Kari Vindenes
  • Styremedlem Unni Strand

Se fra høringen her (ca etter 15.00)

Åpen høring i Stortingets justiskomité onsdag 16. oktober 2019 kl. 09.00

Høring 16. oktober 2019, Program

annekari-circle

Nestleder i PVI

Anne Kari Vindenes

hjh-circle

Leder i PVI

Hans Jørgen Hægh

unni_strand-circle

Styremedlem i PVI

Unni Strand

PVI har siden siden 2013 arbeidet for å øke honorarnivået for verger.  Det er dessverre ikke tilrettelagt i vergemålsforskriften at vergers honorarer skal økes.  Dette arbeider PVI hardt for, og har hatt flere møter med Justisdepartementet og Statens sivilrettsforvaltning.

Som inspill på PVIs deltagelse på Justiskomiteens budsjetthøring 16.10 ønsker PVI at du svarer på denne spørreundersøkelsen umiddelbart helst:

Følg denne linken for å avgi ditt svar

X

Glemt passord?

Bli medlem