Hvordan avslutte pmv’s Digipost?

Du kan deaktivere eller si opp avtalen med digipost

Deaktivering

Jeg deaktiverer med dette Digipost-kontoen min. Jeg er klar over at jeg ikke lenger vil motta brev i min personlige digitale postkasse, men at kontoen fortsatt vil eksistere og at de brevene jeg har i Digipost-arkivet mitt blir liggende. Postmottak kan enkelt reaktiveres på et senere tidspunkt.

Oppsigelse

Jeg sier med dette opp Digipost-kontoen min og ønsker at kontoen slettes permanent. Jeg er klar over at jeg ikke lenger vil motta brev i min personlige digitale postkasse og at de brevene jeg har i Digipost-arkivet mitt slettes 3 mnd etter dateringen av dette dokumentet.

 

Dersom du angrer på deaktivering eller oppsigelse kan du i 3 måneder etter at Posten Norge AS har mottatt dette skjemaet reaktivere kontoen din ved å registrere deg på digipost.no på nytt

Skjema finner du her og sendes til Posten og Bring Kundeservice Stølsmyr 10, 5542 Karmsund

 

X

Glemt passord?

Bli medlem